where the story ends
2013. augusztus 10., szombat @ 14:51
Youtuberek

Nagyon sok youtuberek által készített videót láthatunk fent a videó megosztón. Több vicces figurát követhetünk így nyomon, de most nem is igazán róluk akarok írni, hanem azokról, akik a hangjukkal keltik fel az internetezők figyelmét - kevésbé személyiségükkel. A bejegyzésben a két végletről fogok írni, tehát a nagyon jó hangúakról, valamint az igazi borzalmakról.
Akkor kezdjük a jobbakkal, akik az én véleményem szerint kiemelkednek a youtuberek közül. Igaz én most csak két személyt említek meg, de természetesen van még néhány személy, aki említést érdemelne. 
Sam Tsui:
A legsikeresebb feldolgozása a Hold It Against Me című dal, ami egy Britney Spears dal. Sam előadásában már 15 milliónál többen nézték meg. Legújabb cover-je Selena Gomez Come And Get It-je, amit már több, mint egy millióan meghallgattak, pedig még két hónapja sincs, hogy feltöltötték.
Valamint van egy közös feldolgozása Christina Grimmie-vel. A Just A Dream-et dolgozták fel, ami már több, mint 67 millió megtekintésnél tart.

Christina Grimmie:
A legsikeresebb youtuber. Meg merem kockáztatni, hogy nincs olyan személy, aki ne hallott volna tőle egy feldolgozást is. Christina már a világhírbév felé tart, mert idén nyáron jelent meg második stúdió albuma, ami 9 számot tartalmaz. De visszatérve a youtube-os tevékenységeihez. Legnézettebb videója az E.T. cover-je, amit még 2011. április 8.-án tett közzé, mára pedig már több, mint 15 millió megtekintésnek örvend. Legutóbbi feldolgozása a Girl On Fire volt, amit Mike Tompkins-al közösen készítettek el, még az idei év márciusában.

Most pedig érdemes tovább olvasni a bejegyzést, mert a youtube-ra feltöltött vicces feldolgozásokba hallgathattok bele.

Nana Luvstroubles:
Nana élő példája annak, amikor az embereknek nincs önkritikájuk. Nem hinném, hogy lehetséges, hogy nem hallja magát mennyire nem tud énekelni. Mindegy ezzel nem is igazán érdekes foglalkozni, a lényeg, hogy nekünk okoz néhány felettébb vidám percet. Legsikeresebb videója - hasonlóan Christinához - Katy Perry-től az E.T., amit már Nana előadásában több, mint 29 millióan tekintettek és hallgattak meg.

Az utolsó pedig egy olyan személy, aki már törölte videóit, de természetesen voltak olyan okos emberek, akik letöltötték a videóját, így pedig még mindig hallgathatjuk őket. Nem igazán írnék ide már semmit, csak annyit, hogy "élvezzétek".

Címkék:

     az oldal tetej?re!